Wat is hobbyhulp?

Home » Wat is hobbyhulp?


Wat is hobbyhulp?

Op hobbyhulp kun je een vrije-tijdsbesteding aanbieden, een hobbymaatje zoeken om je liefhebberij mee te delen en hobbyspullen kopen en verkopen. Elke hobbyist kan hier nieuwe ideeën  en inspiratie opdoen. Veel plezier !

Hoe werkt hobbyhulp?
Na registratie kun je een advertentie of oproep plaatsen of een cursus of activiteit aanbieden. Je bent vrij om het aanbod van anderen te bekijken en je voor een leuke hobby in te schrijven.

 

Hobbyhulp.nl is een soort “marktplaats” voor mensen, bedrijven en organisaties die vrije tijdsactiviteiten willen aanbieden en voor mensen die een nieuwe hobby zoeken. Voor zichzelf, hun kinderen, familie of vrienden.

Hobby of cursus aanbieden

Bij aanbieders van vrije tijdsbestedingen kun je denken aan bijvoorbeeld sportverenigingen, buurthuizen, verzamelaarsclubs, maar ook aan eetgroepen, knutselmiddagen, wijnproeverijen, cursussen en kinderfeestjes. Ieder die een bezigheid organiseert is welkom op hobbyhulp.nl. Voor groepen, individuen, voor, kinderen, jongeren en ouderen. Wilt u een hobby aanbieden, registreer dan en voeg een activiteit, foto's en youtubfilmpjes toe.

Hobby-activiteit zoeken

Via de zoekbak en de categorieëin in het menu kunt u een passende hobby zoeken en contact leggen met een aanbieder bij u in de buurt.

Een HobbyMaatje vinden via de "friendfinder"

Via deze website kunt u ook gelijkgestemden zoeken om een hobby mee te delen via de “friendfinder", zoek een HobbyMaatje. U kunt oproepen van anderen dooezoeken of zelf een advertentie plaatsen waarin u aangeeft dat u een Hobby<aatje zoekt.

Spullen verkopen en hobby-artikelen zoeken

Via "vraag- en aanbod" kunt u hobby-artikelen zoeken of zelf een advertentie plaatsen. Een soort "marktplaats", maar dan anders. Het gaat om spullen die mensen als hobby hebben gebruikt; dingen waar mensen zuinig op zijn geweest. Artikelen waarvan ze hopen dat ze weer in handen komen van iemand die er zuinig op is. Kortom: schone en hele spullen.  Op hobbyhulp,nl vind je geen bibliotheekboeken met een sticker "afgeschreven" erop, geen smoezilge teddy's of puzzels met "gebruiksporen" geen stoelen van de braderie of uit het grofvuil, geen kapotte computers "voor de klusser". Op hobbyhulp.nl staan spullen waar mensen met liefde mee zijn omgegaan.

 

Veel plezier op hobbyhulp.nl.