Disclaimer

Home » Disclaimer


Wat is hobbyhulp?

Op hobbyhulp kun je een vrije-tijdsbesteding aanbieden, een hobbymaatje zoeken om je liefhebberij mee te delen en hobbyspullen kopen en verkopen. Elke hobbyist kan hier nieuwe ideeën  en inspiratie opdoen. Veel plezier !

Hoe werkt hobbyhulp?
Na registratie kun je een advertentie of oproep plaatsen of een cursus of activiteit aanbieden. Je bent vrij om het aanbod van anderen te bekijken en je voor een leuke hobby in te schrijven.

 

Disclaimer 

 

Hobbyhulp.nl, werkt met zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie op deze website. Onjuistheden kunnen ondanks dat niet voorkomen worden. Hobbyhulp.nl, of toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen verbonden met verdere verspreiding van onze informatie via internet, of voor technische storingen.

Geen rechten
Aan de teksten op hobbyhulp.nl en de via deze websites te downloaden documenten, geïnitieerd of in samenwerking met anderen tot stand gekomen en o.a bereikbaar via de urls waarvan hobbyhulp.nl domeinnaamhouder is of wordt, kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Copyright
Alle rechten voorbehouden aan hobbyhulp.nl. Het is toegestaan om de inhoud van deze website (met uitzondering van fotografie) te bekijken, te bewaren, uit te printen en te reproduceren voor niet-commerciële doeleinden. Voor verspreiding van hobby-aanbod van andere hobbyhulp.nl-gebruikers is toestemming van deze gebruiker nodig (zie ook de algemene voorwaarden). Voorwaarde bij verspreiding is dat de inhoud hiervan niet gewijzigd wordt en de disclaimer en deze copyrightverklaring worden toegevoegd.

Technische realisatie
Het technische gedeelte en de lay-out van deze website is gerealiseerd door 
Webcontent, Zaandam